Decorare geamuri cu autocolante imitatie sablare.

Alege sa decorezi geamurile de la birou cu autocolante imitatie sablare. Usor de intretinut cu posibilitate de design divers, ofera un grad de itimitate necesar unor astfel de locatiii. Folia autoadeziva ce imita sablarea permite luminii sa patrunda dar opacizeaza usor sticla. Autocolantul poate fi utilizat atat la interior cat si la exterior. Pentru spatiile dedicate birourilor se poate opta pentru diverse modele in functie de destinatie si preferinte. Exista mai multe tipuri de folii ce imita sablarea. Astfel autocolantele imitatie sablare pot simple sau cu insertie sidefata. Cele din a doua categorie pot avea tenta aurie, argintie sau roz sidefat.

Autocolant imitatie sablare geam.

Caracteristici autocolante imitatie sablare geamuri.

Folie adeziva din PVC (amestec monomer/polimer), cu suprafata mata, cu grosimea de 70 microni si cu adeziv poliacrilic pe baza de solvent, permanent.
Folia este special creata pentru aplicatii de exterior si interior, pe termen scurt si mediu.
Se aplica doar pe suprafete drepte/plane.
Durabilitatea foliei in exterior este de 4 ani.

Versatilitatea sa permite utilizarea acestei folii pentru o multitudine de aplicatii de la decorare integrala la decupaje dificile.
Durabilitatea materialului se reduce semnificativ (aproape la jumate) daca materialul este expus direct in bataia soarelui (temperatura creste peste 36 grade in aceasta situatie).

Alege sa decorezi geamurile de la birou cu autocolante imitatie sablare.

ITI RECOMANDAM SI ...

Casete Luminoase

Casete luminoase fast food Genin. Restaurant Genin Bucuresti.

Litere Volumetrice

Litere volumetrice efect halou cu leduri.

Autocolante Vitrine

Decorare cu autocolante magazine alimentare.

Detalii lucari de autocolante geamuri