Inainte de montaj Casete luminoase Genin.Locatie casete luminoase fast food Genin.

Locatia este situata in spatele pietii Crangasi. Fast food Genin este o retea cu 4 puncte de lucru in Bucuresti. Fast food Genin Floreasca este prima locatie deschisa de Restaurante Genin. A doua locatie este situata in bulevardul Iancu de Hunedoara. Cea mai recenta locatie este in apropiere de piata Delfinului.

In aceasta luna Genin fast food isi deschide un nou punct de lucru in Bucuresti. Genin Crangasi. Echipa noastra a participat la decorarea acestei locatii cu casete luminoase si alte materiale. In fotografiia alaturata va prezentam locatia inainte de montaj casete luminoase.

Casete luminoase fast food Genin.

Casete luminoase fast food Genin. Restaurant Genin Bucuresti.Pentru realizarea de casete luminoase s-au utilizat materiale de calitate superioara. Astfel am imbracat structura in backli si am decorat casetele luminoase cu folie autoadeziva dedicata. Folia autoadeziva dedicata este produsa in Germania si are un grad mare de transparenta. Suprafata liniara este de peste 9 metrii. Am optat pentru realziarea a 3 casete luminoase, astfel incat pe viitor sa poata fi inlocuita personalizarea pentru cele doua din laterale.

Decorare fatada fast food Genin: casete luminoase, autocolante geamuri si poliplan.

Fatada decorata cu casete luminoase si bannere fast food Genin.Locatia pentru fast food Genin din zona Crangasi a fost finalizata si este gata de functionare. Pentru decorarea fatadei am utilizat casete luminoase, folie autoadeziva si poliplan. Pentru casete luminoase s-au utilizat materiale dedicate si cu o rezistenta mai mare in timp. Iluminarea este efectuata de la interior cu sisteme de tuburi tip neon. Datorita calitatii autocolantului dedicat literele au o vizibilitate mult mai mare atat ziua cat si noaptea. Accesul pentru servisare casete luminoase este facil si fara a periclita activitatea.

Lucrari casete luminioase.