Decoratiuni pentru vitrine magazine de sarbatori – Craciun.

Elementen decorative realizate din autocolante sau plolistiren. Elementele de decor pot fi utilizate individual sau ca in ansamblu sugerat. Decorul pentru vitrina magazin realziat din polistiren are avantajul ca poate fi utilizat si anul urmator.

Decorare vitrine de Sarbatori cu autocolante.

Autocolante pentru decorare geamuri vitrine de sarbatori. Incepand cu 1 Decembrie majoritatea magazinelor isi pregatesc vitrinele de sarbatoare. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra va prezentam cateva idei de decorare geamuri vitrine cu autocolante pentru sarbatorile de iarna Craciun.

Model 01 – 373 lei+tva

Model decorativ pentru vitrina, recomandat pentru a se utiliza ca elemente separate sau intr-un ansamblu. Simularea este realizata pe o vitrina de 3000×1500 mm. Modelul de autocolante pentru decorare vitrine de sarbatori include: stelute din autocolante diverse dimensiuni; text din autocolant; cerbi cu sanie; om de zapada, mos craciun; braduleti; casute.
Model 01 decorare geamuri vitrine autocolante sarbatori.

 

 

 

 

Model 02 – 433 lei+tva

Model decorativ pentru geam vitrina realizat din autocolant alb decupat pe contur. Simularea este realziata pe o vitrina de 3000×1500 mm. Modelul 02 recomandat pentru decorare vitrine magazine sarbatori, contine: globuri mari; stelute diverse modele si dimensiuni; text.
Model 02 decorare geamuri vitrine autocolante sarbatori.

 

 

 

 

Model 03 – 373 lei+tva

Modelul decorativ pentru decorat vitrine magazine de sarbatori. Realizat pentru o vitrina de 3000×1500 mm. Modelul 01 contine elemente decorative pentru geamuri vitrine de craciun. Elementele sunt realziate din autocolant printat si decupat pe contur.
Model 03 decorare geamuri vitrine autocolante sarbatori.

 

 

 

 

Model 04 – 343 lei+tva

Decoratiuni vitrine magazine de sarbatori. Autocolante pentru geamuri vitrine se pot utiliza individual sau in cadru unui ansamblu ca cel prezentat. Vitrina din imagine are 3000×1500 mm. Modelul 04 contine elemente din autocolant alb decupat pe contur.
Model 04 decorare geamuri vitrine autocolante sarbatori.

 

 

 

 

Model 05 – 373 lei+tva

Model 05 decorare geamuri vitrine autocolante sarbatori.

 

 

 

 

Model 06 – 373 lei+tva

Model 06 decorare geamuri vitrine autocolante sarbatori.

 

 

 

 

Decoratiuni vitrine din polistiren.

Decoratiuni vitrine pentru sarbatori – Craciun, realizate din polistiren. Elementele decorative sunt albe si pot fi vopsite in diverse culori.

brazi_reni_decoratiuni_vitrine_magazine_sarbatori_craciun

 

Decoratiuni pentru vitrine magazine realizate din polistiren. Cap de ren si braduleti pot fi colorati ulterior.

 

 

 

 

 

casute decorative

 

Casute disponibile in varianta nevopsita, albe.

 

 

 

 

 

 

stelute_reni_decoratiuni_vitrine_magazine_sarbatori_craciun_decor

 

Stelute si cap ren, realizate din polistiren alb. Disponibile in doua variante de dimensiuni.

 

 

 

 

 

 

decor_vitrine_craciun_brazi_decorativi_sarbatori

 

Braduleti decorativi pentru vitrine magazine sau pentru acasa. Diverse modele si decoratiuni, inaltime aproximativ 30 cm. 1 buc. – 90 lei