Decorare vitrina Cofetarile Syna

Panouri decorare fatada vitrina

Vitrina-Cofetariile Syna. Pe Sos. Oltenitei din sectorul 4 sa deschis o noua locatie a cofetariilor Syna. Astfel reteaua de cofetarii a crescut la trei numarul de locatii pe care le detine in Bucuresti. Ca si la celelalte spatii s-a dorit realizarea fatadei de la vitrina in culoarea portocaliu. S-a decis renuntarea la partea de sus a geamurilor si redecorarea copertinei metalice aflata la intrare. Pentru acest lucru o varianta mai ecomomica a fost decorarea cu banner prins in nituri.

Decorare vitrina.

Dupa aranjarea vitrinelor frigorifice si a mobilierului s-a stabilit perimetru de vitrina ce poate fi decorat. Astfel la fiecare locatie se doreste atat o evidentiere a spatiului, prin culoare, dar si ca trecatorii sa poata vizualiza produsele. Am folosit lateralele deoarece sunt spatiul cel mai indepartat de vitrinele frigorifice cu produse. Acestea sunt decorate cu autocolant printat digital. Pentru partea de sus s-au realizat structuri metalice pe care sau intins bannere colorate in masa si decorate cu autocolant.

Inscriptionare vitrina.

Geamurile vitrinei sau decorat cu autocolant printat digital si laminat. Fundalul este portocaliu iar scrisul alb pentru a evidentia atat locatia prin culoare cat si scrisul prin contrast. Copertina metalica este imbracata in poliplan colorat in masa portocaliu si decorat cu litere din autocolant alb, sticker special pentru aceasta suprafata. Pentru a pastra nuanta am montat cadre metalice in dreptul geamurilor de sus, structuri pe care s-au intins bannere colorata in masa si inscriptionate cu autocolant.

Montaj stickere vitrina.

Pentru laterale am utilizat folie autoadeziva printata digital si laminata, aceasta este usor de montat si datorita foliei protectoare rezista la actiuni mecanice. Pentru conditii optime de montare temeratura la care de decoreaza vitrina trebuie sa fie peste 8 grade celsius. Dupa ce a fost aplicat autocolantul acesta face priza cu suprafata in maxim 24 de ore si va fi greu de indepartat. Pentru o buna aplicare geamul de la vitrina trebuie foarte bine curatat de impuritati, chiar si cele mici, iar cel mai important la aplicarea pe intreaga suprafata a geamului este curatarea colturilor. Pentru montaj se asigura o grarantie de 12 de luni iar pentru folia autoadeziva o garantie de 24 de luni.

Puteti vizualiza locatii unde sa executat decorare vitrina vizitati galeria foto.