Autocolante magazin Coral Market 4. Decorare vitrine cu folie autoadeziva printata digital. Magazinele Coral au acum o noua imagine. Decizia de a decora geamurile cu autocolante a adus o schimbare semnificativa a imaginii exterioare a magazinelor alimentare. Suprafata generoasa impreuna cu calitatea mare a fotografiilor si printului, atrag cu siguranta atentia oricarui trecator. Chiar daca magazinele au intre 10 si 5 ani de existenta, schimbare adusa de administratorii a fost felicitata de clientii vechi. Pentru unele locatii aceasta decorare a geamurilor cu folie autoadeziva a adus chiar coral_market_4_autocolante_magazin_alimentarcresteri ale vanzarilor.montaj_autocolante_alimentara_coral_market_4

6 Comentarii
 1. Buna ziua!
  Pentru un magazin alimentar, v? rog s?-mi da?i informa?ii de pret/mp pt autocolant fructe, legume produse alimentare

 2. Buna ziua’,m-ar interesa un autocolant pt.un salon de infrumusetare

  • Buna ziua,
   Va multumim pentru mesajul dumneavoastra. Din pacate adresa de email furnizata este incorecta.
   Un pret corect este pe lucrare. Pretul pe 1 mp de folie autoadeziva este de 8 euro. Mai este nevoie de folie de protectie, grafica, montaj, pierderi (in functie de incadrare). Deci pentru a obtine un pret final, pe lucrare, este nevoie de dimensiuni, macar aproximative.

 3. Buna ziua…am un magazin legume fructe pe pantelimon….as dori informatii de pret pt 4 geamuri cu autocolant fructe…..170-70. 170-70. 170-54. 170-40…va multumesc..

 4. Buna ziua,
  Resprezint gradinita Kermit din Dobroesti-Ilfov si sunt iunteresata de o un autocolant pentru geam pe exterior, dimensiune 2m lungime /0.7 m latime (cu desene reprezentative pentru copii).
  Cat ar costa?

  Multumesc

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.