Autocolante geamuri imitatie sablare pentru birouri

Birouri decorate cu autocolante geamuri imitatie sablarePerete despartitor decorat cu folie autoadeziva special dedicata imitatie de sablare a geamurilor. Folia de sablare este recomandata atat la interior cat si la exterior. Autocolantul este decupat conform unei grafici agreata de client. Modelul prezentat este realziat din dreptunghiuri egale. Autocolantul creaza un efect de mat asupra geamului. Lumina nu este afectata dar obiectele apropiate sunt usor vizibile. Recomandam autocolante geamuri imitatie sablare pentru peretii despartitori din birouri.

Modele de autocolante geamuri imitatie sablare.

Folia autoadeziva imitatie sablare poate fi montata brut sau poate fi decupata conform unei grafici agreate. Pentru birouri se realizeaza in general modele cu dungi. Aceste dungi pot avea diferite inaltimi realizandu-se astfel un „joc”. Sigla companiei poate fi si ea decupata in autocolante imitatie sablare sau realizata pe negativ. Se pot realzia diverse forme din autocolante geamuri imitatie sablare. O alta forma de lucru este printarea directa pe aceasta folie.

Montaj autocolante geamuri imitatie sablare.

Autocolantele ce imita sablarea se pot monta ata la interior cat si la exterior. Exista doua tipuri de modalitati pentru montaj. Primul si cel mai recomandat este cu apa. Astfel montat se uniformizeaza intr-un timp foarte scurt si capata un aspect placut. Daca exista elemente decupate in autocolantul ce imitatie sablarea, este nevoie de 2-3 zile pentru ca apa sa se evapore. Dupa ce apa s-a evaporat se poate indeparta folia de transfer. A doua modalitate de montaj este pe uscat. Aceasta modalitate are dezavantajul ca autocolantului ii trebuie pana la 10 zile pentru uniformizare. Deci pana la 10 zile va avea un aspect mai putin satisfacator.

Vezi si alte lucrari cu autocolante geamuri imitatie sablare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.