Autocolante geamuri vitrine.

Decorare fatada cu autocolante geamuri vitrine.O noua locatie pentru Bistro Express unde puteti savura delicioasele preparate. Locatia se afla in cadrul complexului Dorali. Masa poate fi servita atat la interior cat si la mesele de afara. Localul se adreseaza persoanelor ce lucreaza in cadrul complexului Dorali, clientilor ce vin sa viziteze complexul. Dar nu in ultimul rand si celor ce trec pe langa complex, locatia aflandu-se in imediata apropiere a soselei.

Decorare autocolante geamuri vitrine.

Autocolante geamuri vitrine pentru Bistro

La decorarea cu autocolante geamuri vitrine s-au utilizat autocolante ce imita sablarea, autocolante printate digital si autocolante colorate in masa. Din autocolante ce imita sablarea am realizat un model, astfel la geamurile unde sunt imagini am colantat treisferturi iar la geamuri fara imagini un sfert. Autocolante cu imagini sunt incadrate in forma ovala. Pentru stickere cu imagini am utilizat autocolante printate digital si taiate pe contur. Aceste autocolante sunt laminate pentru a le asigura o mai buna rezistenta in timp. Logo pentru Bistro Express, este realizat din autocolante colorate in masa si decupate pe contur.

Montaj autocolante geamuri vitrine.

Geamuri fast food Bistro cu autocolante geamuri vitrineDupa ce s-au curatat geamurile vitrinelor am aplicat autocolante ce imita sablarea. Pentru unele geamuri s-au folosit modele realizate din linii mai groase sau mai subtiri. Pentru alte geamuri de vitrine s-a colantat cu autocolante tot geamul.

Despre publicitate poti afla mai multe de aici autocolante geamuri vitrine

 

 

Autocolante

Folie adeziva din PVC (amestec monomer/polimer), cu suprafata lucioasa sau mata, cu grosimea de 70 microni si cu adeziv poliacrilic pe baza de solvent, permanent. Folia este special creata pentru aplicatii de exterior, pe termen scurt si mediu.
Se aplica doar pe suprafete drepte/plane.
Este disponibila in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1000 si 1260 mm si se comercializeaza la metraj.
Paleta coloristica cuprinde 60 de culori lucioase si 54 mate.
Durabilitatea in exterior este de 5 ani pentru alb si negru, 4 ani pentru transparent, colorate si culori metalice si 3 ani pentru brilliant blue (cod 086). Se utilizeaza pentru autocolante geamuri vitrine, colantari auto si alte suprafete.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.