Inscriptionare vitrine geamuri CraiovaInscriptionare vitrine ale magazinelor si spatiilor de prezentare pot fi realizate cu autocolant in functie de preferinte si utilitatea spatiului. Folia autoadeziva poate fi utilizate pentru a creea o reclama de imagine, pentru a evidentia o imagine vizuala sau folosita ca modalitate de reclama. Astfel acest spatiu poate fi cartea de vizita a oricarei afaceri ce intra prima in contact cu potentialii clienti. Daca vom folosi cu atentie acest spatiu ne putem asigura si un numar suplimentar de persoane ce viziteaza locatia.

Inscriptionare vitrine

Pentru inscriptionare vitrine exista cateva variante si anume:

– autocolante colorate in masa (acestea pot fi decupate in functie de text si chiar desen si se pot combina cateva culori)

– autocolante printate digital (acestea sunt de obicei cu imagini desene sau mai multe culori, dezavantajul este ca nu mai permite luminii naturale sa intre in spatiu)

– autocolante speciale pentru geamuri (este o folie autoadeziva speciala pentru vitrine, aceasta permite luminii naturale sa patrunde in spatiul, se poate vedea de la interior la exterior in timpul zilei iar de la exterior se vede doar reclama)

Colantare vitrine pentru BCR-CraiovaInscriptionare vitrine Craiova

BCR Asigurari a deschis un nou punct de lucru in Craiova. Pentru vitrinele din aceasta locatie s-a optat pentru autocolant colorat in masa, culoare transparent mat. Modelul realizat este in conformitate cu standardul companiei si apare in fiecare sediu. Vitrina este la 50 de cm fata de sol iar geamurile sunt pe intreaga fatada cladirii. Astfel folia autoadeziva pentrmite intrarea luminii naturale dar si vizualizarea de catre trecatori a interiorului locatiei. In sticker s-a decupat sigla companiei evidentiind si la nivelul vizual al trecatorilor, compania ce isi desfasoara activitatea in acel spatiu.

Autocolant ce imita sablarea pentru inscriptionare vitrine

Inscriptionare cu autocolant vitrine BCR Asigurari

Autocolantele ce imita sablarea confera finete atunci cand se realizeaza o inscriptionare vitrine. Din folie autoadeziva colorata in masa se alege nuanta transparent mat iar aceasta aplicata pe geam confera o iluzie de vitrina sablata.  Cel mai vizibil este atunci cand geamul este reflexiv si fumuriu. Se poate scrie text sau se pot realiza diverse forme si desene. Puteti combina pentru inscriptionare vitrine folia autoadeziva transparent mat cu stickere colorate realizand astfel un efect puternic si vizibil. Aceasta varianta se preteaza pentru saloanele de infrumusetare, restaurante, cofetarii etc.

Pentru mai multe lucrari de inscriptionare vitrine vizitati galeria foto