Art&Hobby-caseta luminoasaCaseta luminoasa. Art & Hoby  este un brand de magazine al companiei Profi Art. In locatiile de comercializare ale firmei puteti gasi accesorii si articole pentru pictura, design si hobby. Specializati in mod deosebit pe furnizarea tuturor materialelor necesare pictorilor, compania pune la dispozitie diverse branduri din domeniu. Astfel incearca sa se adreseze tuturor categoriilor de artisti. Magazinul de pe Sos. Grivitei necesita un element de semnalistica sa poata fi observat din ambele directii de mers. S-a optat pentru o caseta luminoasa dubla fata, element ce poate fi observat si in cursul noptii.

Caseta luminoasa Art&Hobby

Caseta este realizata cu structura din profile laminate, margini din aluminiu si fata din plexigalss decorat cu autocolant printat digital si laminat.

Caseta luminoasa dubla fata.

Realizata pe structura din profile laminate caseta are dubla fata din plexiglass decorat cu autocolant printat digital si laminat. Iluminarea casetei luminoase este realizata cu sisteme Philips. Aceste sisteme au o durata de viata de pana la 10.000 de ore.

Montaj caseta luminoasa in consola.

Caseta luminoasa in consola se poate prinde perpendicular pe perete sau prin sistem suplimantar de plafon. Casetele in consola sunt in general cu dubla fata.

Vizitati sectiunea caseta luminoasa din galeria foto pentru mai multe lucrari.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.