Casete luminoase cu litere volumetrice.

casete_luminoase_cu_litere_volumetriceCasete luminoase realizate pentru magazinul Eponge din cadrul com plexului comercial Feeria Gallery Baneasa. Magazinul comercializeaza doar articole de imbracaminte si incaltaminte pentru copii. Daca in mod normal pentru magazinele Eponge se realizeaza casete luminoase cu fata din plexiglass aici s-a optat pentru litere volumetrice. Dimensiunile saptiului au permis realizarea unei casete luminoase din plexiglass cu litere volumetrice aplicate.

Casete luminoase-materiale.

Structura este realizata din profile laminate. Rama este din profil aluminiu decorat cu folie autoadeziva, autocolante. Fata casete luminoase este realizata din plexiglas decorat cu autocolant. Literele ce nu au volumetrie sunt realizate din autocolant special pentru casete luminoase. Acest tip de autocolante ofera o distributie uniforma a luminii pe intreaga suprafata. Literele volumetrice sunt realizate din plexiglas alb laptos si au 2,5 cm grosime.

 

Casete luminoase-montaj.

casete_luminoase_cu_litere_volumetrice_epongeCaseta lumionoasa este montata deasupra intrarii in magazin. Spatiul a permis prinderea casetei doar pe laterale. Prinderea este realizata in profile metalice cu ajutorul a 6 forante mari.

Pentru mai multe modele mergi la casete luminoase.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.