Firme luminoase Eponge

Staff Colection companie ce detine pe langa alte branduri si magazinele „House Of Art” lanseaza un nou concept si anume Eponge. Primul si cel mai mare magazin s-a lansat in cadrul galeriel Cocor la etajul 3. Pentru decorarea magazinului s-a optat pentru firme luminoase realizate din plexiglass pe structura din profile laminate.

Firme luminoase plexiglass.

Acestea sunt realizate din structura de profile laminate cu instalatie electrica aferenta. Fata este in intregime din plexiglass, nu are rama din aluminiu. Materialul este curbat la cald. Pentru caste luminoase din plexiglass se recomanda decorarea cu autocolant translucid. Acesta folie autoadeziva este speciala pentru firme luminoase si le confera o luminoazitate mult mai placuta decat folia normala. Materialele utilizate la constructie sunt de calitate buna. Structura din profile laminate este tratata cu doua straturi de vopsea tip lovitura de ciocan pentru a evita rugina. Instalatia electrica folosita este marca Philips si are o durata de viata de aproximativ 2 ani. Daca caseta luminoasa este la interior durata de viata este mult mai lunga.

Montaj firme luminoase plexiglass.

Montaj firme luminoase House Of Art

O atentie deosebita trebuie acordata montajului de firme luminoase din plexiglass mai lungi. La manipularea fetei de plexiglass trebuie evitate flambarile si crearea de tensiuni in anumite puncte. Plexigalss-ul este decorat in prealabil cu folie autoadeziva translucida.

Pentru mai multe modele de firme luminoase click aici.