Nemo Amanet-Casete luminoase

Casete luminoase. Compania Nemo Amanet House a deschis un punct de lucru in Bucuresti situat pe strada Reinvierii din sectorul 2. Aceasta este prima locatie din capitala unde mai sunt planificate sa se deschida si altele in decursul anului 2011. Locatia este stradala si circulata atat de mijloacele de transport in comun cat si de autocurisme. Locul ales pentru montaj se afla la o inaltime de aproximativ 4 m si este practic intre etajul 1 si parter.

Casete luminoase NemoHouse

In functie de decorare puteti evidentia locatia atat ziua cat si noaptea printr-o combinatie intre culori si grafica utilizata. Designul ales pentru aceasta locatie este: fundal negru (evidentiaza caseta in timpul zilei); scrisul rosu (atrage atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii); alb (s-a lasat margine alba la litere pentru a permite luminii sa patrunda clar, atunci cand este noapte iar literele albe vor fi iluminate clar dar datorita fundalului ales sunt foarte vizibile si ziua).

Constructie casete luminoase

Caseta luminoasa montata la aceasta locatie are 4 m lungime pe 1,6 m inaltime. Pentru constructia acestei casete luminoase s-a folosit structura din profile laminate. Aceasta structura este imbracate in backlit, material special pentru casete luminoase recomandat la casetele ce depasesc 4 m. Instalatia electrica utilizata este Philips, neoanele avand o garantie de 10.000 ore de functionare, circa 24 de luni. Caseta luminoasa este decorata cu autocolant special, translucid pentru ai asigura o iluminare puternica si uniforma.

Montaj casete luminoase

Pentru a monta caseta luminoasa s-au folosit dibluri speciale de 12. Printerea s-a efectuat  pe peretele exterior, stradal, pentru a asigura o vizibilitate cat mai mare. Lucrarea se face remarcata atat noaptea cat si ziua. Marimea ei o face vizibila de la aproximativ cinci sute de metrii.

Pentru mai multe modele vizitati sectiunea de fotografii casete luminoase.