Casete luminoase. Viper Club este situat in zona Dorobanti avand o latura pe Calea Dorobanti iar intrarea pe o strada adiacenta. Pentru ca locatia se afla practic pe doua strazi sau realizat elemente de semnalistica pe ambele parti. Astfel pe latura unde se afla intrarea s-a realizat o caseta luminoasa cu litere volumetrice iar pe latura cealalta s-a realizat o caseta in consola astfel incat sa poata fi vizibila din doua directii dar si atunci cand este privita perpendicular.

casete-luminoase-cu-litere-volumetrice-aplicate_micCaseta este realizata din dibond frezat iar lumina patrunde doar prin litere. Astfel pe timp de noapte si chiar semiintuneric literele sunt mult evidentiate.

Caseta luminoasa realizata pentru Club Viper este construita din placa compozita din aluminiu (dibond) negru. Fata este prinsa pe o structura metalica din profile laminate. Caseta este iluminata la interior cu tuburi tip neon.

Vezi mai multe lucrari de casete luminoase.

Casete luminoase pentru Viper Club.

casete-luminoase-in-consola-cu-litere-volumetrice-aplicate_micViper Club este situat in zona Dorobanti avand o latura pe Calea Dorobanti iar intrarea pe o strada laturalnica. Pentru semnalizarea locatie s-a optat pentru o varianta mai economica dar in acelasi timp de efect. Pentru ca locatia se afla practic pe doua strazi sau realizat elemente de semnalistica pe ambele parti. Astfel pe latura unde se afla intrarea s-a realizat o caseta luminoasa cu litere volumetrice iar pe latura cealalta s-a realizat o caseta in consola astfel incat sa poate vi vizibila din doua directii dar si atunci cand este privita perpendicular.Locatia se afla in zona Dorobanti in imediata apropiere a facultatii ASE. Cladirea desi veche nu face parte din patrimoniul si nu a fost nevoie de autorizatii speciale pentru a se executa montajul. Sa optat pentru casete luminoase, pentru a  evidentia intrarea in local, aceasta fiind pe o strada laturalnica. Spatiul nu permite decat inserarea casetei pe spatiul destinat intrarii, in partea de sus. La acest moment este decorat un geam cu autocolant cu numele clubului pentru a usura accesul celor ce cunosc si stiu unde se afla locatia de casete luminoase.

Casete luminoase la intrare.

Pentru intrarea in locatie s-a optat pentru integrarea unei casete luminoase in spatiul de deasupra intrarii. Astfel

prinderea este realizata pe laterale.

Constructie casete luminoase.

Pentru Viper Club  caseta luminoasa este realizata din structura din profile laminate imbracata in placa de aluminiu composit (dibond). Iluminatul este realizat cu produse Philips ce au o garantie de minim 24 luni. In dibond sunt frezate literele si din plexiglass transparent de 10 mm sau decupat acestea si sau decorat cu autocolant casete luminoase.