ansamblu_casete_luminoase_amanet_sabionCaseta luminoasa in consola prinsa de caseta luminoasa normala. Casetele luminoase sunt decorate cu autocolant colorat in masa si autocolant taiat pe contur. Pentru iluminarea casetelor sau folosit tuburi florescente si instalatie electrica aferenta, Philips.

Montaj caseta luminoasa.

Montajul sa realizat cu ajutorul unor profile in „L” ce au fost prinse in prealabil de plafon. Lucrarea este realizata pentru IFN Sabion si se afla pe sos. Pantelimon.

8 Comentarii
 1. Buna ziua,as dorii sa stiu cat costa o reclama luminoasa la dimensiunea de 2.6m*1.5m.Va multumesc.

 2. Buna ziua,ma intereseaza o reclama luminoasa laterala(sa iasa in afara,sa scrie mai exact TORTILLA cu rosu si EXPRESS cu verde pe fundal negru si sa fie de 0.5-1mp.
  Va multumesc.

 3. Buna ziua ,pentru un panou publicitar luminat asezat perpenticular pe zidul unei cladiri (800×400) va rog sa-mi prezentati oferta dumneavoastra. Multumesc

 4. Caseta luminoasa cu o fata pe dimenisunea 200 x 60 cm.
  Fata sa fie colantata, deci pretu ne trebuie cu tot cu autocolant. Ii dam noi designul. Se vor in faza initiala in jur de 10 bucati minim.

  Pret total + pret mp2

  Asteptam oferta 🙂

 5. Va rugam sa ne prezentati oferta pentru:PANOU PUBLICITAR,neluminata,amplasat in loc neacoperit cu dimensiunile:1000x1200x70.SC MANDRA SA BARLAD.
  tel0744825299

  • Buna ziua,

   Va multumim pentru cererea dumneavoastra de panou publicitar. In cel mai scurt timp veti primi pe email propunerea noastra.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.