Firme luminoase. Magazinul din bulevardul Ferdinand a capatat o noua imagine incepand din aceasta luna. Tot mai multe persoane inteleg nevoia de produse naturiste iar aceasta piata este in plina crestere. Este foarte important sa ai incredere in produsele pe care le achizitionezi si in compania ce le comercializeaza. Judecand dupa numarul mare de clienti pe care il are acest magazin putem trage concluzia ca ofera produse de foarte buna calitate la un pret competitiv.

firme luminoase

Ansamblu firme luminoase.

Pentru aceasta locatie s-a realizat un ansamblu de casete luminoase realizat din firme luminoase orizontala, firme luminoase dubla fata asezata in consola si caseta luminoasa pe verticala. Ansamblu de caseta a imbracat astfel intreaga fatada, realizand un impact de imagine foarte mare atat ziua cat si noaptea. Lucrarea este realizat pe structura din profile laminate avand rame din aluminiu si fata din plexigalss decorata cu autocolant printat digital.

firme luminoase verticale

Firme luminoase verticale

Firme luminoase asezata pe verticala este realizata din structura cu profile laminate, pe exterior s-au aplicat rame din aluminiu de 16 cm latime. Iluminatul casetei este realizat cu tuburi tip neon Philips ce sunt garantate un numar de 10.000 de ore de functionare. Fata pentru firme luminoase este realizata din plexiglass de 3 mm grosime. Aceasta placa este decorata cu print digital si laminat pentru ai oferii o rezistenta mai mare la decolorare dar si o rezistenta la actiunile mecanice. Pe fata acestei casete s-au aplicat rame click, colaboratorul dorind sa aibe posibilitatea ca o parte a reclamei sa fie schimbata periodic. Fama click are o folie antireflex ce protejeaza printul si totodata acesta nu este afectat de reflexia luminii.

Firme luminoase in consolaCasete luminoase in consola

Casetele luminoase in consola sunt realizate din profile laminate cu rama de aluminiu si fata din plexiglass decorata cu autocolant. Acestea ajuta la vizualizarea din ambele directii a mesajului expus. Prinderea se poate realiza in mai multe moduri: se poate realiza prinderea de perete prin adaugarea unor picioare suplimentare sau poate prinde direct pe perete.

 

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.