Inscriptionare auto in Germania.

Inscriptionare auto autocolanteAsa cum am mai spus si cu alte ocazii cea mai mare rasplata pentru noi este atunci cand un client aprecieaza colaborarea cu noi. Acest lucru a fost inca odata concretizat cu aceasta lucrare de inscriptionare auto. Pentru a putea realiza inscriptionarea auto, clientul a suportat atat cheltuielile de inscriptionare cu autocolante cat si transportul ci cazarea colegilor de la montaj.

S-au inscriptionat cu autocolante doua autoturisme si o vitrina. Pentru aceasta lucrare de inscriptionare cu autocolante au fost necesare 3 zile de montaj.

Modalitate inscriptionare auto.

Pentru cele doua masini inscriptionate au fost utilizate urmatoarele tipuri de colantare. Textul in cea mai mare parte este realizat din autocolante colorate in masa si decupate pe contur. Imaginile sunt printate digital si laminate dupa care au fost decupate conform unei grafici acceptate de client.inscriptionare auto autocolante

Inscriptionare auto-montaj.

personalizare_autocolante_colantare_autoDupa ce autoturismul a fost spalat si degresat s-au pozitionat autocolantele pentru inscriptionare auto. In prima etapa au fost aplicate autocolantele cu imagini dupa care au fost aplicate autocolantele cu text. Portiunile cu imagini au fost laminate pentru a rezista la actiuni mecanice si ultraviolete.

Pentru mai multe imagini vizitati inscriptionare auto.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.