Litere volumetrice ieftine.

Literele volumetrice se pot executa din diverse materiale. Cele mai intalnite sunt literele din plexiglass cu iluminare led la interior. Ca si scara a costurilor, literele din polistiren sunt cele mai economice, urmate apoi de cele din plexiglass neiluminate. Ierarhia continua cu literele din olistiren iluminate led cu efect halou, litere din plexiglass iluminate led si litere din aluminiu. La acestea din urma iluminarea poate fi realizata ca si la cele din polistiren, doar cu efect halou.

Litere volumetrice ieftine din PVC.

Gama de litere volumetrice construite din plexiglass.

Litere volumetrice ieftine din polistiren.

Gama de litere volumetrice ieftine din polistiren cu iluminare efect halou. Este o gama economica, ce imbina literele din polistiren, un material ieftin, cu iluminarea led. Dezavantajul acestui tip de litera este faptul ca iluminarea se poate realiza doar pe spate, lumina avand o intensitate mai mica decat cele cu iluminare frontala.

Montaj litere volumetrice ieftine.

Montajul se realizeaza in principal pe un suport existent sau pe unul construit de echipa noastra. Trebuie avut in vedere faptul ca este necesara ascunderea cablurilor ce fac legatura intre litere si a transformatoarelor.

Montaj litere volumetrice ieftine.