Fatada cu autocolante geamuri vitrina si banner magazin alimentar.

magazin_alimentar_fetesti_inainte_de_decorareIn luna Mai a acestui an am fost contactati de administratorul unui magazin alimentar din Fetesti. Acesta dorea decorarea fatadei magazinului pentru a imbunatatii imagine si a atrage mai multi clienti. In imaginea alaturata avem magazinul alimantar asa cum l-am gasit noi. Dupa o discutie si ceva munca la grafica am trecut la decorarea fatadei.

 

Autocolante si banner magazin alimentar.La geamuri am optat pentru autocolant printat digital si laminat, Imaginile utilizate sunt de cea mai buna calitate iar printul pe masura. Autocolantul folosit este produs in Germania si este lider pe piata din Romania. Pentru peretele din dreapta am ales o varianta mai putin costisitoare. Acest perete a fost decorat cu banner intins pe cadru metalic cu cordelina.

 

2 Comentarii
  1. Buna. Ma intereseaz si pe mine o oferta pentru geam de 153/99 cm cu grafica inclusa si creeata si caseta luminoasa (market sau alimentara)

  2. Buna ziua m-ar interesa o oferta de pret pentru 10 geamuri cu dimensiunea de 150 x 40 cm pentru o sala de xbox cu grafica inclusa si creeata de dvs cu diverse teme de jocuri ce se afla in momentul acesta pe piata. Ma intereseaza care este pretul pentru creearea graficii+print+ montaj. O zi buna !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.