Decorare vitrine magazin Zoomania

Zoomania-decorare vitrine

Zoomania-decorare vitrine magazin

Deocrare geamuri vitrine Zoomania - Cora

Decorare Vitrine. Compania ce detine lantul de magazine pentru animale, Zoomania, continua sa modernizeze cele 16 puncte de vanzare din toata tara. In aceasta perioada s-a finalizat amenajarea celui de al doilea punct de lucru din capitala. Magazinul este situat in cadrul centrului comercial Cora-Pantelimon. Locatia beneficieaza, fata de cea din zona Berceni, de u vitrina mare situata pe holul ce face legatura intre spatiile comerciale si sectiunea pentru magazinul MobExpert. Acesul la magazin find facilitat atat dispre intrarea centrala cat si prin trecerea dintre cele doua cladiri.

Si pentru spatiu din Bucuresti sa realizat o decorare vitrine cu autocolant conform noii identitati de imagine a brandului Zoomania prezent la toate locatiile. Vitrina din Cora este generoasa ca spatiu avand o lungime de peste 15 m.

Decorare vitrine cu imagini

Pe prima parte a geamurilor sau aplicat autocolant printate digital si decupate pe contur pentru care s-a aplicat o folie de protectie denumita si folie de laminare. Aceasta folie protejeaza autocolantul atat culorile cat si impotriva unor actiuni mecanice. Materialele grafice sunt furnizate de catre beneficiar. Intreg ansamblu decorativ s-a realizat din fasii datorita suprafetei foarte mari ce a fost decorata.

Autocolante decorare vitrine

Pentru partea din dreapta a intrarii in spatiul comercial sau decorat in intregime cu folie autodeziva printata digital si laminata. Intreaga imagine este realizata din fasii de autocolant ce s-au imbinat

Montaj autocolante decorare vitrine

Montajul pentru aceasta vitrina s-a realizat in doua etape datorita suprafetei mari de decorare. Pentru a oferii o calitate foarte buna a imaginii sau decorat si profilele dintre geamuri realizandu-se astfel o continuitate a imaginii pe intreaga suprafata a vitrinei. Montajul are o garantie de 12 de luni iar folia autoadeziva o garantie de 24 de luni.

Pentru alte lucrari realizate vizitati galeria foto pentru decorare vitrine.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.