Redecorare fatada casa de amanet.

fatada_amanet_margeanului_1_inainteAsa arata inainte de decorare fatada casei de amanet de pe strada Margeanului. Spatiul dispunea de o caseta luminoasa decorata cu autocolant si care era nefunctionala. In partea dreapta avea un panou din aluminiu compizit decorat cu autocolant decupat pe contur.

In luna iulie administratorii au decis redecorarea fatadei. Pentru acest lucru s-a lucrat mai intai la grafica si s-a stabilit un design. Acest desig va fi utilizat pentru toate locatiile aflate in administrare. Desi a devenit foarte populara combinatia intre auriu si negru aceasta ramane deosebita.

Redecorare fatada amanet Margeanului 1.

La redecorarea fatadei am optat pentru vopsirea peretilor cu lavabila de exterior neagra. Caseta luminoasa a fost reparata si redecorata cu autocolant dedicat pentru casete luminoase. Pentru geamuri am utilizat autocolant negru peste care s-a montat litere din autocolant alb. Grilajul este vopsit cu auriu. Panoul din bond pe structura metalica a fost redecorat cu autocolant auriu. In acest autocolant auriu de pe panou, a fost decupat textul si apoi am aplicat litere din autocolant decupate pe contur.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.